SieMatic PURE – de moderne keuken als een eiland van rust

In 1960 presenteerde SieMatic als eerste een volledig greeploze keuken, die zo vernieuwend was, dat van een ware keukenrevolutie werd gesproken. Uit dit ambitieus ontwerp vloeide een breed scala aan ontwerpmogelijkheden voort, dat vandaag nog steeds een referentie voor liefhebbers van puristisch design blijft.

SieMatic biedt intussen meer dan 40 series keukens. Altijd doordacht ontworpen met een uitgepuurd design. Duitse kwaliteit gemaakt om vele jaren mooi en praktisch te blijven. Met doordachte interieursystemen die uw keuken ook van binnen ideaal maken.

SieMatic lifestyle PURE staat voor keuken en interieurconcepten met tijdloze elegantie en eenvoud. De functies van de keuken worden subtiel geïntegreerd in de omringende architectuur. Het minimalistische design van de meubelen brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

Hedendaagse ruimteconcepten verbinden de keuken met de woonkamer, zodat architectonisch een fraai geheel ontstaat: Individueel Design in optima forma.

Unieke kenmerken:

  • Duitse kwaliteit
  • Uitvinders van de greeploze keuken
  • Hedendaags ruimteconcept
  • Uniek aluminium interieursysteem
  • Internationaal bekroond met diverse designprijzen
  • Ruim dealernetwerk

Fabrikant - info

SieMatic – Duits design en vakmanschap

Beschikt over meerdere dealers en toonzalen in België…

SieMatic België
Sint-Aldegondiskaai 40
2000 Antwerpen
03/658.25.26
info@siematic.be

http://www.siematic.com/nl/home.html