Moderne keukens van het Belgische merk AL-AL 

Internationaal heeft België een bijzondere reputatie op gebied van design en meubelmakerij. Deze traditie kenmerkt ook de keukenfabrikant ALAL. De typische eigen en verfijnde stijl in combinatie met de doorgedreven kwaliteit zijn dan ook een begrip binnen het Belgische keukendesign!

ALAL is een keukenbouwer pur sang. Het ontwerp dat uit de hand van de keukenarchitecten volgt is dan ook zuiver ‘maatwerk’. Zij vertrekken vanuit de ruimte en de specifieke eisen van de klant. Praktisch keukencomfort en ergonomie zijn het uitgangspunt van elke keuken. ALAL maakt dit concreet door de beschikbare ruimte uiterst doeltreffend te benutten en slimme oplossingen toe te passen voor specifieke situaties.

Naar materialenkeuze toe hanteren zij zeer strenge criteria. Kwaliteit en duurzaamheid staan uiteraard voorop, gekoppeld aan de specifieke eisen die eigen zijn aan elke keukenruimte. Of het nu gaat om volkunststof, poederlak, hout, hoogglans acryl of kunststof, ze worden met de grootste zorg uitgekozen. ALAL is geboeid door hedendaagse architectuur. Esthetiek, harmonie, evenwicht, contrast, zijn begrippen die door haar keukenarchitecten gehanteerd worden. De gezamenlijke competentie resulteert in ‘eigenzinnige’ projecten op maat van elke klant.

ALAL keukens worden in de eigen fabrieken gemaakt en geplaatst door grondig en specifiek opgeleide vakmensen.

Unieke kenmerken:

  • Belgische fabrikant
  • Hoogwaardig ontwerp en materiaalkeuze
  • Van A tot Z opvolging
  • Opmeting en montage in eigen beheer

Informatie over AL-AL

AL-AL Keukens