Innovatieve “Room Dividers” van Anyway Doors.

Sommigen noemen het een deur. Anyway Doors spreekt van een “Room Divider”. Pivoterende deuren van formaat die je dankzij unieke pivotscharnieren monteert zonder inbouwdelen in de vloer. Het plaatsen van een “Room Divider” kan dus zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen en kantoren.

Ook de jury van de Red Dot Award is vol lof over het ontwerp en reikt Anyway Doors dan ook een Red Dot Design Award: “product design 2015” uit voor het innovatieve deurconcept.

Taatsdeuren draaien om een denkbeeldige verticale as. Met hun immense formaat geven ze de kamer een zekere grandeur. Enige nadeel was dat het scharniersysteem in de vloer moest worden ingebouwd. De gloednieuwe 360° scharnier maakt hier een eind aan.

Geen inbouwdelen in de vloer!

Weg met die muren. Of het nu op kantoor is of in huis, grote kamers die in elkaar overlopen geven je ruimte. Maar op sommige momenten wil je wat geslotenheid. En dan is een taatsdeur met zijn 360° pivotscharnier ideaal. Je brengt het scharnier aan zonder inbouwdelen, bovenop de afgewerkte vloer. Het is onzichtbaar in de deur of draaiende wand ingebouwd. Of ze nu in glas uitgevoerd zijn of een volledig afgewerkt paneel, met deze onzichtbare scharnieren van Anyway Doors draai je pivoterende deuren of wanden tot 150 kg moeiteloos open. In beide richtingen of – naar wens – begrensd in één draairichting. Ook handig is de mechanische comfortsluiting waarmee je de deur of wand vastzet in een positie van 90°. Ideaal om vlot te passeren.

Unieke kenmerken:

  • Geen inbouwdelen in de vloer of het plafond
  • Belastbaar tot 150 kg (deuren/wanden tot 5,5m²)
  • Ingebouwde 90°-positionering
  • Compacte montage
  • Met sluittechniek instelbaar 90°/180°/360° openend
  • Bekroond met een “RED DOT” product design 2015 award

Fabrikant

Anyway Doors

Een Belgisch merk opgericht in 1995 dat uitgroeide tot een ware referentie op gebied van moderne binnendeuren. Gevestigd nabij Antwerpen waar zich ook een grote Flagship Store bevind, vanwaar zij rechtstreeks de ganse Benelux benaderen. Ze beschikken ook over diverse verdelers.

Website: http://www.anywaydoors.be